Denné menu PONDELOK 3.10. 2022

Denné menu PONDELOK 3.10. 2022

Vývar s rezancami (1,3,9)
Šošovicová nakyslo (1,7)

1. Bravčové dusené ne znojemský spôsob, miešané zemiaky, kapustový šalát (1,7) 5,50€
2. Cestoviny so slaninou a brokolicou v smotanovej omáčke (1,3,7) 5,50€
GURMÁN: Steak z vykostených kuracích stehien so syrovou omáčkou a ryžou, šalátik (1,7) 6,50€
ŠPECIÁL: Stroganov z bravčovej panenky s hráškovou ryžou a uhorkovým šalátom (1,7) 8,20€
KLASIK: Kotlíkový guláš s chlebom (1,3,7) 6,50€

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.