Denné menu PONDELOK 26.9. 2022

Pondelok

Vývar s rezancami (1,3,9)
Polievka z hlávkovej kapusty (1,7)

1. Bratislavské bravčové plece s tarhoňou (1,3,7) 5,50€
2. Kuracie soté z vykostených stehien na srbský spôsob s ryžou a kapustovo-chrenovým šalátom (1,7) 5,50€
GURMÁN: Bravčový gyros na domácom pitta chlebe so zeleninou a tatárskou omáčkou (1,3,7) 6,50€
ŠPECIÁL: Pomaly pečená krkovička s dubákovou omáčkou a miešanými zemiakmi, jarná cibuľka (1,7) 7,90€
KLASIK: Pečené kuracie stehno s ryžou a kompótom (1,7) 6,90€
DEZERT: Cheesecake brusnice-malina

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.