Denné menu pondelok 12.10. 2020

Denné menu pondelok 12.10. 2020

Vývar s rezancami (1,3,9)
Šošovicová nakyslo (1,3,7)

1. Bratislavské bravčové stehno, tarhoňa (1,3,7) 4,00€
2. Kuracie prsia s ananásom a syrom, ryža, mrkvový šalát (1,3,7) 4,00€
BEZLEPOK: Grilovaný kurací steak s volským okom, varené zemiaky s maslom, uhorkový šalát (7) 5,50€
ŠPECIÁL: Špíz z hovädzej sviečkovice a kuracích pŕs s paprikou, cuketou a cibuľou, pečené zemiaky, šalátik (7) 7,50€
ŠALÁT: Mix šalát s kuracím mäsom a vyprážanými cibuľovými krúžkami (7) 5,50€
KLASIK MENU: Hovädzie varené s kôprovou omáčkou a domácou knedľou (1,3,7) 5,90€
DEZERT: Višňovo makový cheesecake

PONUKA DŇA: 1/6 pečenej husi, zemiakové lokše, dusená červená kapusta + domáca jablková ťahaná štrúdľa (1,3,7) 13,50€

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.