Denné menu piatok 8.10.2021

Denné menu piatok 8.10.2021

Vývar s rezancami (1,3,7,9)
Paradajková s ryžou (1)

1. Bravčový tokáň na červenom víne, ryža (1) 4,50€
2. Jablkovo-tvarohová žemľovka s čokoládovým topingom (1,3,7) 4,50€
GURMÁN: Pečená vinná klobása, zemiakové pyré, smažená cibuľka (1,7) 5,50€
ŠPECIÁL: Kurací steak, omáčka z pečených paprík, tagliatelle (1,3,7) 6,20€
ŠALÁT: Šalát s vyprážaným kuracím mäsom v chrumkavej strúhanke, horčicový dressing (1,3,7,10) 5,50€
KLASIK: Kačacia štvrť, červená kapusta, lokša (1,3,7) 7,90€
DEZERT: Ovocný cheesecake

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.