Denné menu piatok 27.3.2020

Denné menu piatok 27.3.2020

Vývar s rezancami (1,3,9)
Polievka z fazuľkových strukov nakyslo
1. Kuracie fašírky s oštiepkom, miešané zemiaky, čalamáda (1,3,7)
2. Zemiakové gnocchi s orechovou posýpkou, maslom a čokoládou (1,3,7)
4,00 €
GM: Vyprážaný encián, varené zemiaky, brusnicovo-smotanový dip (1,3,7)
5,50 €
Špeciál: medailónky z bravčovej panenky na smotanových tagliatellách s parmezánom (1,3,7)
6,90 €
Šalát: Mix šalát s grilovaným kuracím mäsom a cesnakovým dressingom (7)
4,00 €

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.