Denné menu piatok 23.7. 2021

Vývar s rezancami (1,3,7,9)
Hrášková s haluškami (1,3,7)

1. Kuracia krošňa, 1/2 ryža, kapustový šalát s mrkvou (1,3,7) 4,50€
2. Brokolicové rezne s nivou, varené zemiaky, pikantný dressing (1,3,7) 4,50€
GURMÁN: Grilovaný oštiepok, varené zemiaky s maslom a pažítkou, domáca tatárska omáčka (1,3,7) 5,50€
ŠPECIÁL: Hovädzí hamburger s volským okom, slaninkou a zeleninou, domáce americké zemiaky, domáca tatárska omáčka (1,3,7) 7,90€
KLASIK: Pečené jelito, kyslá kapusta, varené zemiaky (1) 5,90€
ŠALÁT: Caezar šalát s grilovaným kuracím mäsom a parmezánom (7) 5,90€
DEZERT: Ovocné tartaletky

Denné menu gramáž mäsa v surovom stave je 120g.
BM a GM menu gramáž mäsa v surovom stave je 170g.
r

Zoznam alergénnych zložiek

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich

Pri jedle v dennom menu a jedálnom lístku uvádzame číslo skupiny alergénnych zložiek, ktoré môžu byť použité alebo sú súčasťou pokrmu.

Pin It on Pinterest